1/8

       Avedøre Stationsby Syd - Folkets Plads

Omlægning af  Folkets Plads  er en del af et større samlet kvarterløftprojekt i Avedøre Stationsby på initiativ af Regeringens Byudvalg og Hvidovre Kommune. Projektet er udført i samarbejde med 2 billedkunstnere og den lokale interessegruppe ’Kunsten Stiger’. Opgaven har været at gøre pladsen, der på mange måder var velfungerende, men meget nedslidt, til et endnu bedre samlingssted ved bl.a. at tilgodese en bredere befolkningsgruppe. Samtidig har vi ønsket at højne hele pladsens udtryk gennem brug af gedigne materialer og ved at indarbejde den kunstneriske udsmykning som en integreret del af pladsen. 
I fortsættelse af den omfattende renovering af Folkets Plads tilbage i 2001 er pladsen nu blevet tilført nye trapper og belægninger i granit og røde klinker.